Home Mensen Jim Zweers

Jim Zweers

Advocaat

Jim Zweers werkt sinds 2019 als advocaat op de sectie Ruimte & Milieu. Jim adviseert en procedeert op het gebied van het omgevingsrecht, waarbij het accent van zijn werkzaamheden ligt op de ruimtelijke ordening. Jim heeft een brede interesse in de verschillende facetten van het omgevingsrecht en zet graag zijn tanden in complexe juridische vraagstukken. Hij kenmerkt zich door zijn juridische precisie, toegankelijkheid en enthousiasme. Jim gaat tot het uiterste om het beste resultaat voor zijn cliënten te bereiken.

Jim rondde de bachelor European law en de master Nederlands recht af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij studeerde een semester aan de universiteit LUISS Guido Carli in Rome.

Aanbevelingen

Jim Zweers also responds very quickly to several ad hoc questions. We are also very pleased with their work when we need a complete due diligence research about the administrative aspects of an acquisition. The lawyers of the planning and environmental team of Pels Rijcken are very pragmatic without losing sight of the legal framework.”, Legal 500, 2020