Home Mensen Peter van Kippersluis

Peter van Kippersluis

Advocaat • partner

Peter van Kippersluis is partner in onze commercial en financial litigation praktijk. Hij adviseert en procedeert over een breed scala aan contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheden, met als bijzondere aandachtspunten de financiële sector, internationale geschillen en de aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaren.

Peter rondde zijn studie algemene economie cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de Universitat Pompeu Fabra in Barcelona. Hij rondde vervolgens de studie Nederlands recht af aan de Erasmus Universiteit. Peter deed ruime internationale ervaring op bij gerenommeerde advocatenkantoren in Duitsland en New York. Hij spreekt vloeiend Engels en goed Duits en Spaans. Hij is lid van de Vereniging Corporate Litigation, de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, de Vereniging voor Financieel Recht en de Duits-Nederlandse advocatenvereniging.

AANBEVELINGEN

  • "Peter van Kippersluis is a natural leader and an excellent lawyer in every respect. He listens and always shows that he makes his decisions based on facts." - The Legal 500, 2023