Home Nieuws Pels Rijcken grote winnaar NJC Awards 2016

Pels Rijcken grote winnaar NJC Awards 2016

HR professionals, advocaten en studenten uit heel Nederland kwamen vrijdag 15 april 2016 bij elkaar in de RAI Amsterdam voor de uitreiking van de NJC Awards. Deze awards maken deel uit van NJC Talents, een jaarlijks evenement voor studenten die met de top van de advocatuur en het notariaat in contact willen komen.

Pels Rijcken mocht dit jaar drie awards mee naar huis nemen: één voor beste recruitmentwebsite, één voor beste opleidingsprogramma en één voor beste stageprogramma. Volgens de jury laat Pels Rijcken zien dat zij als groot kantoor "van de gebaande paden durft te stappen en daarin duidelijke keuzes maakt die passen bij de eigen praktijk."

Waardering

Wouter Noordhoek Hegt, Manager People Development van Pels Rijcken: "Deze NJC Awards zijn een prachtige erkenning voor het werk dat ons team de afgelopen jaren heeft verzet. Naast de nieuwe website die wij recent lanceerden, hebben wij ook een nieuw intern opleidingsprogramma neergezet. Het is erg goed om te zien dat dit door zowel de vakjury als het publiek hoog wordt gewaardeerd". Ik ben in het bijzonder trots op de NJC Award die de jury heeft toegekend aan ons Verrijckingsprogramma voor juristen."

Een mooi bewijs dat Pels Rijcken dé werkgever is voor juridisch talent", aldus Robin Funnekotter, hoofd recruitment & opleidingen van Pels Rijcken.