Home Kennis Studiebijeenkomst nieuwe Ladder op donderdag 10 november a.s.

Studiebijeenkomst nieuwe Ladder op donderdag 10 november a.s.

25 oktober 2016
Laura van der Meulen

De nieuwe Ladder voor duurzame verstedelijking komt eraan. Dit gaat naar verwachting veel impact hebben op het werk van (omgevingsrecht)juristen. Robin Aerts en Laura van der Meulen nodigen u dan ook van harte uit voor een studiemiddag over dit onderwerp.

Samen met Stec Groep, een vooraanstaand economisch adviesbureau met veel ervaring binnen de vastgoedwereld, organiseren we een informatieve studiemiddag rondom de nieuwe Ladder. Ook Jacqueline Vrolijk, adviseur omgevingsrecht en projectleider Ladder bij het ministerie van IenM, geeft die middag haar visie op de nieuwste ontwikkelingen. Wij informeren u over de laatste jurisprudentie en duiden de effecten van de nieuwe Ladder voor uw praktijk.

In september heeft het Rijk haar internetconsultatie afgerond en medio oktober bepaalt het ministerie van IenM de wijzigingen op de Bro-tekst. Begin november is daarom een uitgelezen moment om alle informatie op een rij te zetten en hier samen lering uit te trekken.

Op donderdag 10 november a.s. vindt de studiebijeenkomst op het kantoor van Pels Rijcken plaats. Het programma kunt u via deze link raadplegen. Aanmelden doet u hier.

Let op: er is nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We ontmoeten u graag op donderdag 10 november!

Deel dit artikel via LinkedIn en e-mail

Contact

Laura van der Meulen
Laura van der Meulen