Home Evenementen Seminar het nieuwe pensioenstelsel, wat betekent dat voor u als ABP-werkgever?

Seminar het nieuwe pensioenstelsel, wat betekent dat voor u als ABP-werkgever?

23 september 2021

Het pensioenstelsel gaat ingrijpend veranderen. Dit heeft gevolgen voor alle werkgevers, ook voor ABP-werkgevers. Over hoe de pensioenregelingen er straks gaan uitzien, welke overgangsmaatregelen getroffen moeten worden, wie daarvoor verantwoordelijk is en wat het tijdpad is, is al veel duidelijk. Dit geldt ook voor de rol die u als ABP-werkgever heeft.

Wat die rol inhoudt en wat de veranderingen voor uw organisatie betekenen, bespreekt het pensioenteam van Pels Rijcken op donderdag 23 september 2021 tijdens een (kosteloos) online seminar. Van 9:00 tot 10:00 uur praten wij over de ontwikkelingen en welke stappen u de komende periode moet zetten. 

Dit seminar richt zich in het bijzonder op werkgevers waarvan de werknemers deelnemen aan de ABP-pensioenregeling. Voor werkgevers die met hun werknemers een pensioenregeling hebben afgesproken, maar die niet zijn aangesloten bij een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds (zoals het ABP), wordt op donderdag 7 oktober 2021 een apart seminar georganiseerd.

Houd onze website hetpensioenstelsel.nl in de gaten voor meer informatie over het webinar en over alle ontwikkelingen betreffende het nieuwe pensioenstelsel.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname, stuur dan een e-mail naar Arjanne van Beelen.