Home Evenementen Dag van de Deelnemingen 2018

Dag van de Deelnemingen 2018

29 november 2018

Op donderdag 29 november vindt in Den Haag de Dag van de Deelnemingen plaats.

Tijdens deze middag bespreken wij het recent door Boer & Croon Corporate Finance, The Boston Consulting Group en Pels Rijcken gepubliceerde rapport  Publieke Aandelen Monitor (PAM).
Naast een inhoudelijk overzicht van de verschillende bevindingen, zal er tijdens de Dag van de Deelnemingen een paneldiscussie plaatsvinden. Tijdens deze discussie wordt met diverse stakeholders  gesproken over de energietransitie en de rol die publieke aandeelhouders én deelnemingen hierin kunnen vervullen. Aan deze paneldiscussie nemen onder meer Dion van Steensel (Algemeen directeur HVC), Janneke Hermes (Manager Corporate Finance & Risk Advisory NV Nederlandse Gasunie) en Maarten Bijl (Teamleider Treasury en Deelnemingen gemeente Rotterdam) deel. 

Programma

15.00 - 15.30 uur Ontvangst

15.30 - 16.00 uur Toelichting op het PAM-rapport

16.00 - 16.30 uur Paneldiscussie

16.30 - 17.00 uur Break-out-sessies

17.00 - 18.00 uur Borrel


Wilt u zich aanmelden? Dit kan tot 7 november via deze link

Graag willen wij u er op wijzen dat deze editie van de Dag van de Deelnemingen bedoeld is voor mensen die werkzaam zijn bij ministeries, provincies, gemeenten of één van de deelnemingen. Eventuele aanmelders buiten deze doelgroep ontvangen dan ook geen definitieve bevestiging. De definitieve bevestiging bevat de laatste details omtrent het evenement waaronder de gegevens van de locatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Annemijn Prakken