Home Mensen Maartje Möhring

Maartje Möhring

Advocaat

Maartje Möhring is sinds 2021 advocaat bij Pels Rijcken. Maartje procedeert in cassatie bij de Hoge Raad, en daarnaast ook regelmatig bij gerechtshoven en rechtbanken. Zij richt zich daarbij op de volle breedte van het civiele recht, maar in het bijzonder op het intellectueel eigendomsrecht, verbintenissenrecht en procesrecht.

Naast haar werk bij Pels Rijcken is Maartje auteur voor de Groene Serie Verbintenissenrecht, zit zij in de redactie van het tijdschrift Rechtspraak Burgerlijk Procesrecht en is zij adjunct-secretaris van de Vereniging voor Civiele Cassatieadvocaten (VCCA). Maartje is verder co-auteur van de kroniek Cassatie voor het Tijdschrift voor Civiele Rechtspleging, en publiceert ook daarnaast regelmatig in juridische vakbladen en op Cassatieblog.

Voordat Maartje bij Pels Rijcken begon werkte zij als wetenschappelijk medewerker bij de Hoge Raad en als senior juridisch medewerker bij de Rechtbank Amsterdam. Zij rondde de masters Privaatrecht en European Law (cum laude) af aan de Universiteit Utrecht.

AANBEVELINGEN

  • Key Lawyer for Intellectual property: Trade marks, copyrights and design rights - The Legal 500, 2023