Home Nieuws Women only event Pels Rijcken in het teken van Coco Chanel

Women only event Pels Rijcken in het teken van Coco Chanel

15 november 2013

Pels Rijcken organiseerde onlangs een Women only event voor topvrouwen op leidinggevende posities.

Het event werd geopend door Sandra Lutchman, directeur van de Stichting Talent naar de Top. Zij benadrukte het belang van diversiteit aan de top en liet zien welke weg er nog is te gaan. Daarna volgde een lezing door de Groningse hoogleraren Mineke van Essen en Janka Stoker over het thema van de bijeenkomst. Aansluitend was er een introductie door modeconservator Madelief Hohe over de Chanel tentoonstelling 'Chanel: de legende', gevolgd door een rondleiding langs de tentoonstelling.

De bijeenkomst vormde voor Pels Rijcken een mooie gelegenheid om de topvrouwen binnen haar netwerk samen te brengen. Deze topvrouwen zijn werkzaam op leidinggevende posities in zowel de publieke als private sector.

Cécile Bitter, advocaat-partner bij Pels Rijcken en medeorganisator van het event: "Chanel staat niet alleen voor mode, maar ook voor de ontwikkeling van de vrouw. Voor ons als kantoor is het, net als voor andere organisaties, van belang voldoende vrouwen naar de top te laten doorstromen en ze daar te behouden. Daar zul je dus actief aan moeten werken. Dat kan mede door  ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren, en vooral door elkaar beter te leren kennen. Wie niet al enthousiast binnenkwam werd het wel door de flitsende duo-presentatie van Mineke van Essen en Janka Stoker. De plek, één van de mooiste plekken van Den Haag, maakte het af."