Home Nieuws WK Hockey Vastgoedevent

WK Hockey Vastgoedevent

18 juni 2014

Op vrijdagmiddag 6 juni kwamen ruim 70 cliënten naar de ‘Vastgoedborrel’ die door de Vastgoedpartners van Pels Rijcken werd verzorgd tijdens de Hockey World Cup in het Kyocera Stadion. Op het programma stond de wedstrijd tussen het Nederlandse en het Duitse herenelftal, een mooie wedstrijd om onze cliënten voor uit te nodigen!

Rond 17.00 uur verzamelden onze kantoorgenoten zich in het zonovergoten Spelershome, al snel gevolgd door de eerste genodigden. Na een hartelijk welkomstwoord door bestuursvoorzitter Alain de Jonge, nam oud-international Wouter Leefers ons mee in de wereld van het hockey, waarbij hij de aanwezigen in vogelvlucht vertelde over zijn carrière.

Onder het genot van een borrel en een heerlijk (saté)buffet werd er druk genetwerkt en hebben wij om 19.30 uur met elkaar de zeer spannende wedstrijd van 'onze' mannen tegen Duitsland gekeken, die resulteerde in een 1-0 overwinning voor Nederland. Na de wedstrijd werden de festiviteiten verplaatst naar het Hockey Plein, waar de after borrel plaatsvond.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd evenement, getuige ook de reacties van cliënten: 

"Super fijn dat het zo goed geregeld was allemaal, was heel bijzonder om mee te mogen  maken!"

"Namens BNG Bank, mijn partner en mezelf, wil ik jullie  hartelijk bedanken voor jullie uitnodiging bij het WK hockey. Ik heb met volle teugen genoten van deze historische wedstrijd."