Home Nieuws Winnaar ‘Best Small Cap Deal 2016’

Winnaar ‘Best Small Cap Deal 2016’

16 december 2016

Tijdens de 17e editie van de M&A Awards 2016 is de deal voor de verkoop van Login Consultants aan Orange gekroond tot 'Best Small Cap Deal 2016'. De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse wereld van M&A, private equity en corporate finance. Deze award wordt toegekend voor zowel de financiële als de juridische aspecten van deze deal.

Pels Rijcken heeft Login International Group B.V. geadviseerd bij de verkoop van Login Consultants met vestigingen in de Benelux en Duitsland. Orange, het Franse multinational opererende telecom concern, nam deze zomer de Nederlandse, Duitse en Belgische werkmaatschappijen waarin de consultancy-activiteiten plaatsvinden over. Het team van Pels Rijcken bestond uit Wouter Admiraal, Cees de Zeeuw, Linda Benink en Koen van Wijk.

Dit team heeft tezamen met de andere betrokken adviseurs én partijen zorg gedragen voor de totstandkoming van de deal. Juridische uitdagingen waren onder meer de multinationale dimensies, de complexe eigendomsstructuur waarbij inbegrepen de oprichter, private equity, management en key-employees (in verschillende landen) als certificaathouders en de carve-out van activiteiten, mensen en middelen uit een grotere groep die na de deal met elkaar blijven samenwerken.

Wouter Admiraal, notaris van Pels Rijcken: "Wij zijn erg trots dat wij Login Consultants hebben mogen adviseren bij de totstandkoming van deze deal en uiteraard met het resultaat. De award is een opsteker voor ons M&A-team dat hard aan de weg timmert."

De ondernemingsrechtpraktijk neemt al 25 jaar een vooraanstaande positie in binnen Pels Rijcken. Het corporate/M&A-team heeft uitgebreide ervaring met fusies & overnames, joint ventures, herstructureringen, participaties, incentive plans, corporate governance en boardroom counseling in het private en publieke domein. Kijk voor meer informatie op www.pelsrijcken.nl/mena.