Home Nieuws Top 40 vastgoedjuristen PropertyNL: Pels Rijcken een van de snelst groeiende teams

Top 40 vastgoedjuristen PropertyNL: Pels Rijcken een van de snelst groeiende teams

28 september 2018

‘Het zijn goede tijden voor vastgoedjuristen: nog nooit waren er zoveel deals, nog nooit kwamen er zoveel vastgoedjuristen bij’, aldus PropertyNL in haar jaarlijkse onderzoek naar de belangrijkste vastgoedjuristen bij transacties in commercieel vastgoed. Op basis van het onderzoek selecteert PropertyNL de 40 beste vastgoedjuristen van Nederland. Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer tot de top van de vastgoedjuristen worden gerekend.

Grootste groeiers

Uit het onderzoek van PropertyNL blijkt dat Pels Rijcken op nummer 2 staat van de snelst groeiende teamsvastgoedjuristen in Nederland. Onze praktijk is met 8 advocaten gegroeid, naar totaal 60 advocaten en notarissen die zich bezighouden met vastgoed.

Complexiteit

Uit het onderzoek en tijdens het PropertyNL rondetafelgesprek met de vastgoedjuristen die betrokken zijn bij de grootste deals in Nederland, waaronder René Spit (notaris, partner bij Pels Rijcken), komt naar voren dat ontwikkelingen in de markt ervoor zorgen dat deals steeds complexer worden. Gebruikers hebben bijvoorbeeld steeds meer eisen en willen die vastgelegd hebben in contracten. Ook verkopers willen vaker dan voorheen een vinger in de pap houden. Volgens René Spit is de tijd van platte verkopen voorbij. Steeds meer partijen hebben het idee dat vastgoed goed moet worden achtergelaten.

Meer informatie

Meer informatie over het onderzoek leest u in PropertyNL Magazine van september 2018. Het betreffende artikel kunt u ook in deze PDF lezen.