Home Nieuws Peter van Kippersluis en Thijs Franssen partner per 1 januari 2022

Peter van Kippersluis en Thijs Franssen partner per 1 januari 2022

3 januari 2022

Peter van Kippersluis (1984) en Thijs Franssen (1987) zijn per 1 januari 2022 toegetreden tot de partnergroep van Pels Rijcken. Hiermee versterkt Pels Rijcken haar positie op het gebied van het aansprakelijkheids- en overheidsprivaatrecht.

Peter van Kippersluis is werkzaam in onze commercial en financial litigation praktijk. Hij adviseert en procedeert over een breed scala aan contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheden, met als bijzondere aandachtspunten de financiële sector, internationale geschillen en de aansprakelijkheid van juridische beroepsbeoefenaren.

Peter van Kippersluis: “Ik ben erg blij met deze stap. Ik zie ernaar uit om in de rol van partner samen met mijn collega’s de mooie cliënten van ons kantoor te blijven bedienen.”

Thijs Franssen is gespecialiseerd in het overheidsprivaatrecht. De nadruk ligt hierbij op kwesties van overheidsaansprakelijkheid: zowel vanwege rechtmatig schadeveroorzakend overheidshandelen als vanwege onrechtmatige overheidsdaad. Thijs heeft in dit kader in het bijzonder veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van (grootschalige) schaderegelingen. 

Thijs Franssen: “Pels Rijcken heeft natuurlijk een prachtige praktijk op het gebied van het overheidsaansprakelijkheidsrecht. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik vanaf nu als partner een bijdrage mag leveren aan de dienstverlening aan onze cliënten op dit gebied en aan ons kantoor als geheel.”

Sandra van Heukelom-Verhage, bestuursvoorzitter Pels Rijcken: “De associatie van Thijs en Peter is een prachtige, terechte stap in de carrière van deze twee ambitieuze en talentvolle advocaten. Beiden hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot zeer kundige en vakbekwame advocaten met een succesvolle praktijk. Met hun ervaring zijn zij in staat een goede bijdrage te leveren aan de verdere versteviging van onze positie in de markt op het gebied van het aansprakelijkheids- en overheidsprivaatrecht. Wij hebben veel vertrouwen in Peter en Thijs en zijn dan ook zeer verheugd dat zij toetreden tot de partnergroep.”