Home Nieuws Pels Rijcken wint PON Award Essayprijs 2017

Pels Rijcken wint PON Award Essayprijs 2017

15 december 2017

Pels Rijcken heeft de PON Award Essayprijs 2017 gewonnen voor de whitepaper 'Juridische aspecten van Blockchain'. Tijdens de OM Dinershow werd de Award uitgereikt door Bart van Reeken, voorzitter van Platform Outsourcing Nederland. De jury, bestaande uit Bauke van Daalen (ISG en secretaris PON), Grace Peerkhan (PON bestuurslid) en winnaar van 2016 Gert Veldhuis, beoordeelde het rapport op drie criteria: vernieuwing, relevantie en inhoudelijke toegankelijkheid.

Volgens de jury is de door Sandra van Heukelom, Jeroen Naves en Marte van Graafeiland geschreven whitepaper niet alleen goed gestructureerd geschreven, maar gaat het ook over een zeer relevant onderwerp, waarover heel veel wordt geschreven en gedebatteerd: "Tot nu toe zijn er niet veel geweest die de juridische kant van dit fenomeen hebben belicht. In deze whitepaper wordt dit haarfijn uitgelegd met voorbeelden, wat maakt dat het niet alleen prettig is te lezen, maar ook een goed overzicht geeft van alle juridische vragen die gesteld kunnen worden bij de Blockchaintechnologie."

Het Platform Outsourcing Nederland heeft de PON Award Essayprijs in het leven geroepen om de waardering uit te spreken voor iedereen die hun outsourcingsdeskundigheid op papier deelt met anderen en op deze manier een bijdrage levert aan het verder professionaliseren van het vakgebied. Met deze award moedigt de vereniging iedereen aan om aansprekende en vernieuwende publicaties te verzorgen.