Home Nieuws Pels Rijcken hoogst genoteerde advocatenkantoor in onderzoek naar beste dienstverleners voor digitale transformatie

Pels Rijcken hoogst genoteerde advocatenkantoor in onderzoek naar beste dienstverleners voor digitale transformatie

5 april 2023

Zakenblad MT/Sprout heeft het DX300-onderzoek uitgebracht, een onderzoek naar de koplopers in de wereld van digitale transformatie. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt in voorlopers in digitale transformatie (leaders) en de organisaties die hen daarbij helpen (enablers). Als enabler heeft Pels Rijcken binnen de categorie “Accountancy en advocatuur” een tweede plaats behaald. Pels Rijcken wordt gerekend tot de beste dienstverleners op het vlak van digitale transformatievraagstukken en is binnen deze categorie het hoogst genoteerde advocatenkantoor.

Het DX300-onderzoek naar digitale transformatie is voor de tweede keer uitgebracht. Het onderzoek is uitgevoerd door MT/Sprout in samenwerking met het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam. Ruim 3.000 beslissers werden gevraagd om dienstverleners te beoordelen op vier aspecten: samenwerking, expertise, kwaliteit van de uitvoering en bijdrage aan bedrijfsresultaten.

Op het gebied van digitale transformatie adviseert Pels Rijcken bij vraagstukken over juridische vraagstukken die spelen binnen ontwikkelingen als AI, data analyse, blockchain en cloud. Het team beschikt over specialisten op diverse rechtsgebieden, zoals privacy, IE en IT. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten beoordeeld met een 8,75. Wij zijn trots op de behaalde onderzoeksresultaten en de positieve beoordeling van onze dienstverlening door onze cliënten.

Raadpleeg het volledige onderzoek via de website van MT/Sprout:
https://mtsprout.nl/ranking/dx300-2023-enablers/categorie/accountancy-en-advocatuur

DX300
Deel dit artikel via LinkedIn en e-mail