Home Nieuws Pels Rijcken partner van Firm24

Pels Rijcken partner van Firm24

10 september 2013

In september 2013 is Firm24.com gelanceerd, het eerste online platform op basis van een 'one-stop-shop' gedachte waar (inter-)nationale cliënten terecht kunnen voor een breed scala aan diensten.

Pels Rijcken biedt (startende) ondernemers de mogelijkheid om via Firm24.com gebruik te maken van de juridische kennis die het kantoor in huis heeft. In samenwerking met Pels Rijcken heeft Firm24 een online tool ontwikkeld (24LegalDocx) waarmee de ondernemer met behulp van door Pels Rijcken ontwikkelde modellen zelf het gewenste juridische basisdocument kan samenstellen. Zo kan gekozen worden voor een modelovereenkomst of -brief op het gebied van onder meer het ondernemingsrecht, arbeidsrecht of huurrecht. Aan de hand van een aantal stappen wordt de ondernemer door de parameters geloodst die nodig zijn om het basisdocument te genereren. De ondernemer ontvangt dit basisdocument gratis en geheel vrijblijvend.

Omdat een basisdocument geen maatwerk is biedt Pels Rijcken vervolgens de mogelijkheid om tegen een vaste vergoeding aanvullende diensten af te nemen. Zo kan de ondernemer sparren met een van de advocaten van het kantoor of er voor kiezen een maatwerkdocument op te laten stellen. Kortom, Pels Rijcken verzorgt de juridische dienstverlening waar de (startende) ondernemer behoefte aan heeft.

Alain de Jonge, partner en bestuursvoorzitter bij Pels Rijcken: "Via de online tool 24LegalDocx delen wij onze juridische kennis graag met ondernemers. Laagdrempelig, snel, innovatief. Hoge kwaliteit. Alles tegen een vaste prijs. Pels Rijcken heeft in Firm24 de ideale partner gevonden."

Firm24 werkt met vaste dienstverlenende partners, die allen tot de Nederlandse top 10 in hun marktsegment behoren. Naast Pels Rijcken zijn dit: Mazars (tax & accounting), SGG Group (trust) en ABN AMRO (banking). Pels Rijcken gelooft in samenwerking en is dan ook trots op dit partnerschap.