Home Nieuws Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in actie voor NLdoet

Pels Rijcken in actie voor NLdoet

26 maart 2014

Pels Rijcken doet ook dit jaar mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Circa 25 kantoorgenoten klussen vrijdag 21 maart 2014 in de ontdektuin in het Zuiderpark in Den Haag.

De afdeling milieueducatie van de Gemeente beoogt kinderen bewust te maken van natuur en milieu en biedt reeds lessen, excursies, keuzekisten, leskisten en projecten aan. Daarnaast is de afdeling milieueducatie anderhalf jaar geleden begonnen met de aanleg van de ontdektuin, waar basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en buitenschoolse opvang gebruik van kunnen gaan maken. De Gemeente wil de ontdektuin medio september van dit jaar in gebruik nemen.

De circa 25 kantoorgenoten, die zich als vrijwilliger hebben aangemeld, zullen op pad gaan om hun bijdrage te leveren aan NLdoet 2014. Deze kantoorgenoten gaan in de ontdektuin diverse werkzaamheden verrichten: van het (over)planten van planten, struiken en bomen tot het maken van een wilgentenenschutting en verven van het kippenhok. 

Over Pels Rijcken

Pels Rijcken behoort tot de top 10 van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Het kantoor is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten zoals de Staat, provincies en gemeenten, maar ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen. Pels Rijcken is lid van First Law International, een wereldwijd netwerk van de beste onafhankelijke advocatenkantoren in 50 landen. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten 300 professionals zich in voor optimale service- en dienstverlening. De landsadvocaat is één van de 35 partners. Zie voor meer informatie www.pelsrijcken.nl.