Home Nieuws Pels Rijcken corporate partner van Nederlands Dans Theater

Pels Rijcken corporate partner van Nederlands Dans Theater

27 september 2018

Vanaf 27 september 2018 delen Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater meer dan de stad Den Haag alleen. Pels Rijcken is vanaf dan officieel corporate partner van Nederlands Dans Theater.

Samenwerking NDT

Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater zijn Meesters. Vooraanstaand en vooruitstrevend in de eigen vakgebieden én binnen de nieuwe samenwerking. Bij beide organisaties werken gedreven denkers en doeners, die door het verbinden van mensen, door continue investering in talent en creativiteit, en door een uitgesproken keuze voor topkwaliteit, dagelijks presteren op het allerhoogste niveau. Pels Rijcken en NDT ontwikkelen hoogwaardige diensten en voorstellingen, en gaan zorgvuldig om met het uitzonderlijke talent van hun mensen. Dat vertaalt zich in de bijzondere en sterke band die beide organisaties met hun relaties en bezoekers onderhouden.

Het corporate partnership tussen Pels Rijcken en NDT wordt op 27 september getekend voorafgaand aan de première van de eerste voorstelling van NDT dit theaterseizoen, Saisonnier.