Home Nieuws Pels Rijcken breidt Corporate/M&A-praktijk verder uit met Carel van Swaay

Pels Rijcken breidt Corporate/M&A-praktijk verder uit met Carel van Swaay

7 maart 2017

Pels Rijcken bouwt de Corporate M&A-praktijk verder uit met het aantrekken van de ervaren M&A-advocaat Carel van Swaay (1984). Na de komst van Luc Defaix en Harm Uittien in 2016, is dit wederom een belangrijke versterking van het team dat actief is op het gebied van corporate advisering en M&A-transacties. De komst van Carel sluit dan ook naadloos aan bij de groeiambities van Pels Rijcken.

Carel van Swaay heeft ruime ervaring op het gebied van fusies en overnames. De afgelopen zes jaar was hij als advocaat verbonden aan het Corporate/M&A-team van De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij beursgenoteerde bedrijven en multinationals adviseerde bij nationale en cross border M&A-transacties. Bij Pels Rijcken gaat hij zich voornamelijk richten op M&A-transacties in het corporate mid-market segment en de publieke sector.

Luc Defaix, partner: "Wij zijn trots op de komst van Carel als ervaren M&A-collega. Carel zal een belangrijke positie in ons team innemen. Met zijn transactie-ervaring zal Carel meewerken aan de verdere uitbouw van de Corporate/M&A-praktijk van Pels Rijcken. In die zin is het een logische vervolgstap in zijn carrière."