Home Nieuws Omgevingsrechtexpert Roelof Reinders benoemd tot partner

Omgevingsrechtexpert Roelof Reinders benoemd tot partner

Het Haagse advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn heeft Roelof Reinders (1981) per 1 januari 2020 benoemd tot partner. Hiermee versterkt het kantoor zijn positie op het gebied van het omgevingsrecht.

Roelof Reinders is specialist op het gebied van het omgevingsrecht. Hij is als advocaat betrokken bij grote infra-projecten (wegprojecten, luchtvaartterreinen, waterveiligheid) en gebiedsontwikkelingen. Daarnaast is Roelof gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht, een rechtsgebied dat de praktijk in deze tijd dagelijks voor uitdagingen stelt.

Roelof Reinders: "Elke ruimtelijke ontwikkeling ligt in ons kleine land automatisch onder een vergrootglas. De juridische toets komt onvermijdelijk. Om een project succesvol vergund en langs de rechter te krijgen, moet een heldere juridische koers worden uitgezet. Samen met de cliënt kijken wij vooruit om juridische complicaties zo vroeg mogelijk te zien aankomen en op te lossen. Dat is de kracht van ons team bij Pels Rijcken. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe verantwoordelijkheid als partner verder bij te dragen aan ons kantoor en onze sectie Ruimte en Milieu.”

Liesbeth Schippers, advocaat-partner en sectievoorzitter Ruimte en Milieu: "Een uitstekend jurist, een advocaat in hart en nieren, een expert op het gebied van het omgevingsrecht en, als oud-rugbyer, een teamspeler van de bovenste plank. Dat is Roelof! Super dat hij deze mooie nieuwe stap zet. Het nieuwe jaar kon voor kantoor niet beter beginnen!"