Home Nieuws Nieuw bestuur Pels Rijcken

Nieuw bestuur Pels Rijcken

13 april 2021

De aandeelhoudersvergadering van Pels Rijcken heeft voor een periode van vier jaren een nieuw bestuur benoemd. Na het wegvallen van Frank Oranje werd het bestuur ad interim gevormd door Pieter Stuijt en Hans Besselink. Alle kantoorgenoten van Pels Rijcken zijn hen zeer erkentelijk voor de wijze waarop zij het kantoor de afgelopen maanden hebben geleid in de complexe en pijnlijke situatie waarmee het kantoor sinds september werd geconfronteerd.

Per vandaag bestaat het bestuur uit Sandra van Heukelom-Verhage (voorzitter), Elisabeth Pietermaat en Mark Birnage. Daarnaast treedt Susi Zijderveld als externe bestuurder toe tot het bestuur met een bijzondere verantwoordelijkheid voor governance, risk management en compliance. Susi Zijderveld start per 1 mei 2021. Zij beschikt over een brede bestuurlijke ervaring in diverse complexe organisaties die in combinatie met haar juridische achtergrond en ervaring in de advocatuur bijzonder waardevol is voor deze positie.

Met deze specifieke aanstelling in het bestuur onderstreept Pels Rijcken nog eens extra het belang van compliance en governance.