Home Nieuws Grote conferentie voor toonaangevende advocatenkantoren uit 60 landen

Grote conferentie voor toonaangevende advocatenkantoren uit 60 landen

27 mei 2013

Pels Rijcken heeft de FLI Spring Conference 2013 georganiseerd. First Law International is een wereldwijd netwerk van toonaangevende onafhankelijke nationale advocatenkantoren uit meer dan 60 landen.

Het congres in het Vredespaleis in Den Haag werd geopend met een videoboodschap van Ban Ki-moon, secretaris-generaal bij de Verenigde Naties. Daarna volgden er toespraken en lezingen van onder anderen Jozias van Aartsen (burgemeester Den Haag), Steven van Hoogstraten (Carnegie Stichting), Hanno Wehland (Permanent Court of Arbitration) en Rudy Moenaert (Universiteit Tilburg).

De FLI Spring Conference wordt ieder voorjaar ergens ter wereld georganiseerd. Aangesloten kantoren hebben zo de mogelijkheid om in contact te komen met andere vooraanstaande juristen uit de wereld. Vertegenwoordigers van advocatenkantoren uit circa 50 landen, waaronder Brazilië, China, Duitsland, Frankrijk, India, Japan, Saoedi-Arabië en de VS, waren dit jaar naar Den Haag afgereisd.

Willem Heemskerk, advocaat-partner Pels Rijcken en dagvoorzitter van de conferentie: "Het organiseren van dit congres past bij onze ambities om nog veel meer internationaal werk te doen. Tegelijkertijd was het voor mij en veel kantoorgenoten ook een hele leuke ervaring om contacten te leggen met topjuristen uit alle hoeken van de wereld".

Over FLI

First Law International is een wereldwijd netwerk van toonaangevende onafhankelijke nationale advocatenkantoren uit meer dan 60 landen en wordt aangestuurd vanuit Brussel. In de rankings van Chambers & Partners 2013 krijgt FLI een 'Elite' vermelding. Zie voor meer informatie over FLI www.first-law.com.

Over Pels Rijcken

Pels Rijcken behoort tot de beste advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Het kantoor is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig juridisch maatwerk voor vooraanstaande cliënten zoals de Staat, provincies en gemeenten, maar ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten 310 professionals zich in voor optimale service- en dienstverlening. De landsadvocaat is één van de 35 partners. Zie voor meer informatie www.pelsrijcken.nl.