Home Nieuws Cliënten geven Pels Rijcken beste beoordeling ooit in Incompany 2015

Cliënten geven Pels Rijcken beste beoordeling ooit in Incompany 2015

9 oktober 2015

In Incompany 100 2015, het grootste onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van klanten bij zakelijke dienstverleners in negen bedrijfssectoren, heeft Pels Rijcken dit jaar de beste resultaten ooit behaald. In de sector Advocatuur en notariaat heeft kantoor dit jaar de 2e plaats veroverd. Het verschil met de nummer 1 is slechts 0,03 punt. In de totaallijst van grootste zakelijke dienstverleners heeft Pels Rijcken de 12e plaats behaald.

In de strategie van kantoor nemen cliënten een centrale plaats in. Pels Rijcken stelt het belang van cliënten voorop en speelt in op hun behoeften. Dit heeft tot prachtige resultaten geleid: cliënten zijn vol lof over de service en waarderen deze met een 7,66. Daarin prijzen zij de 'betrouwbaarheid' (7,94) en 'communicatie' (7,76). Ook geven cliënten veel complimenten over de resultaten (7,44) en de knowhow (7,50). Verder wordt de 'helderheid' en 'eerlijkheid' van facturering gewaardeerd. Voor branchekennis (7,71) en professionaliteit (7,47) heeft Pels Rijcken binnen de branche een hoger cijfer gekregen dan enig ander kantoor.

Alain de Jonge, bestuursvoorzitter van Pels Rijcken: "Wij zijn als bestuur vanzelfsprekend enorm trots op de behaalde resultaten. Het bevestigt dat onze cliënten onze werkwijze op prijs stellen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om hen tevreden te houden en ons blijven focussen op een cliëntgerichte dienstverlening."

Downloads
Interview Alain de Jonge en Arnoud Boorsma