Home Nieuws Bevorderen van de toegang tot het recht in Den Haag: Het Pels4Good Fonds stelt €20.000 beschikbaar voor hét meest impactvolle initiatief

Bevorderen van de toegang tot het recht in Den Haag: Het Pels4Good Fonds stelt €20.000 beschikbaar voor hét meest impactvolle initiatief

18 september 2023

Individuen of kleinere ondernemers kunnen het om veel redenen lastig vinden om hun rechtspositie te bepalen of juridische stappen te zetten, ondanks de beschikbaarheid van het huidige rechtsstelsel. Dit kan bijvoorbeeld komen door onvoldoende financiële middelen, tijdsgebrek, gevoelens van ongemak, angst of schaamte of onvoldoende vertrouwen hebben in het bestaande rechtsstelsel. Het Pels4Good Fonds, een initiatief van Pels Rijcken, stimuleert ideeën en projecten die de toegang tot het recht bevorderen en stelt hiervoor een financiële bijdrage van €20.000 beschikbaar. 

Pels4Good voor Den Haag

Je kunt je inschrijven wanneer je gevestigd bent in Den Haag óf wanneer jouw project of activiteit de toegang tot het recht in Den Haag bevordert. Het complete reglement voor de financiële bijdrage uit het Pels4Good Fonds vind je onderaan deze pagina.

ImpactFest

Op 7 november organiseert ImpactCity de 8e editie van ImpactFest. ImpactFest is het jaarlijkse evenement van ImpactCity Den Haag en is in 8 jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal “must-attend” evenement in de wereld van impact. De financiële bijdrage uit het Pels4Good Fonds wordt uitgereikt tijdens ImpactFest.