Home Mensen Jonne Fluitsma

Jonne Fluitsma

Advocaat

Jonne Fluitsma werkt sinds 2021 als advocaat op de sectie Vastgoed bij Pels Rijcken. Hij is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht, met een focus op (ver)huur, (ver)koop, erfpacht, verjaring en zakelijke rechten. Tot zijn cliënten behoren onder meer de Staat, provincies en gemeenten, publiekrechtelijke instellingen, zorginstellingen en commerciële partijen, waaronder projectontwikkelaars en (institutionele) beleggers.

Eerder was Jonne als advocaat werkzaam bij Nysingh, waar hij zich voornamelijk bezig hield met de civielrechtelijke overheids- en vastgoedpraktijk.

Jonne heeft in 2016 zijn master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht cum laude afgerond. In 2013 studeerde hij tevens International Environmental Law aan de Universiteit van Auckland, Nieuw-Zeeland. Tijdens zijn studie werkte hij onder andere als juridisch medewerker bij De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond (KNLTB).

Jonne is auteur van het SDU Commentaar (Huurrecht) op de artikelen uit de wet die gaan over de ontbinding van huurovereenkomsten.

Aanbevelingen

  • Recommended for Real estate - The Legal 500, 2024