Home Evenementen Vastgoedtransacties

Vastgoedtransacties

4 juni 2024

In de cursus bespreken Aemile van Rappard, Jetske Huber en Djamilla Wijnen de belangrijkste aandachtspunten bij het opstellen en uitonderhandelen van koopcontracten met betrekking tot vastgoed. Zij zullen onder meer ingaan op de inhoud en strekking van veel voorkomende garanties, exoneraties en voorbehouden. En hoe die op de juiste manier worden gebruikt. Ook zullen zij aan de hand van enkele voorbeelden de ‘do’s en don’ts’ in koopcontracten bespreken. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Doelgroep: Juristen, adviseurs en vastgoedeigenaren.

Aemile van Rappard is advocaat en partner op de sectie Vastgoed bij Pels Rijcken en is een ervaren vastgoedadvocaat en huurrechtexpert. Aemile heeft een ruime ervaring met het begeleiden van complexe vastgoedtransacties, contractonderhandelingen, (her)ontwikkeling en transformatie van vastgoed en daaraan verwante onderwerpen.

Jetske Huber is advocaat op de sectie Vastgoed en gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht, met een focus op (ver)huur, (ver)koop, erfpacht, verjaring en zakelijke rechten.

Djamilla Wijnen is advocaat op de sectie Vastgoed en houdt zich bezig met uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot het civiele vastgoedrecht.

Datum: Dinsdag 4 juni 2024

Tijd: 16.00 uur tot 18.10 uur

Docenten: Aemile van Rappard, Jetske Huber en Djamilla Wijnen

PO: 2

Aanmelden