Home Evenementen Personenschade en actualiteiten

Personenschade en actualiteiten

31 oktober 2023

In deze cursus zullen Corinna Klostermann en Maaike van der Zee aan de hand van de actualiteiten een aantal belangrijke thema’s voor de praktijk van personenschade en schadevergoeding in het algemeen behandelen. De cursus behandelt een breed scala aan inhoudelijke onderwerpen, maar zullen zij ook praktische tips geven hoe om te gaan met (personen)schadeclaims. Veel schadedossiers eindigen in een minnelijke regeling, maar hoe kun je dat pragmatisch aanpakken? En wanneer is het verstandig om een deskundige in te schakelen, zoals een medisch adviseur, een arbeidsdeskundige of een rekenkundige?

Corinna Klostermann en Maaike van der Zee zijn beiden advocaat op de sectie Civiel (proces)recht bij Pels Rijcken. Corinna houdt zich bezig met de algemene civielrechtelijke proces- en adviespraktijk, waarbij het accent van haar werkzaamheden ligt op het aansprakelijkheidsrecht, het overheidsprivaatrecht en mensenrechten.

Maaike is advocaat op het gebied van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht en gespecialiseerd op het gebied van de personenschade.

Datum: dinsdag 31 oktober 2023

Tijd: 16.00 uur tot 18.10 uur

Docenten: Corinna Klostermann en Maaike van der Zee

PO-punten: 2

Aanmelden