Home Evenementen Nationaal Windenergie Event 2016

Nationaal Windenergie Event 2016

31 oktober 2018

Wind

Windenergie, de belangrijkste duurzame energievoorziening in ons land. We hebben windenergie nodig om de doelstellingen uit het Energieakkoord en zoals opgelegd door Europa te halen. Windmolens worden steeds meer onderdeel van ons landschap, zowel op land als op zee. Nederlandse bedrijven zijn internationaal vooruitstrevend en zijn betrokken bij de grootste windparken ter wereld.

Er is ook een keerzijde. Waar windenergie en de duurzame energievoorziening in het algemeen voor onze kinderen en kleinkinderen in de toekomst een gegeven zijn, stuiten plannen voor windmolens op land nu nog vaak op een weerstand vanuit de burger. Hoe gaat u daar als initiatiefnemer van een windpark mee om? En Nederland staat in de startblokken om grote projecten op zee te starten, maar wanneer komen deze nu echt van de grond?

Voor antwoorden op deze en vele andere vragen rondom het thema windenergie komt u naar het Nationaal Windenergie Event op 21 april 2016 in de Postillion Utrecht-Bunnik. Bekijk het gehele programma op de website van het Nationaal Wind Evenement.

Pels Rijcken is één van de partners van het event en is onder meer betrokken bij de Commissie van Repliek en de Round Table Sessions. Relaties en cliënten van Pels Rijcken kunnen gebruik maken van een kortingsaanbod van 20% voor het event. Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het event en vermeldt in het kortingscodeveld op het inschrijfformulier van het even de code 'Pelsrijcken'.