Home Evenementen Inzicht in Omgevingsrecht

Inzicht in Omgevingsrecht

31 oktober 2018

Op donderdag 8 maart 2018 vindt het jaarlijkse Inzicht in Omgevingsrecht plaats in New Babylon (Den Haag), naast het kantoor van Pels Rijcken. Door middel van workshops en een plenaire lezing wordt u in één middag op de hoogte gesteld van alle laatste en belangrijke ontwikkelingen binnen het omgevingsrecht.

Wat is nodig voor een effectief participatietraject? Welke rol kan duurzaamheid spelen bij veehouderijen? Of gaan omgevingsrechtelijke besluiten en privaatrechtelijke contracten samen? Antwoord op deze vragen én meer vindt u tijdens 'Inzicht in Omgevingsrecht', georganiseerd door Pels Rijcken.

Mr. P.J.J. van Buuren (voormalig Staatsraad Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en voormalig hoogleraar ruimtelijk bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht) sluit de middag af met een plenaire lezing ´Effectief procederen bij de Afdeling bestuursrechtspraak; een kijkje achter de schermen op de Kneuterdijk.´

Op de website https://inzichtinomgevingsrecht.nl/ vindt u informatie over de workshops en meer en kunt u zich aanmelden.