Home Evenementen Inzicht in Bestuursrecht 2021

Inzicht in Bestuursrecht 2021

27 januari 2022

Inzicht in Bestuursrecht is verplaatst van donderdag 18 november 2021 naar donderdag 27 januari 2022. Het congres heeft als centraal thema ‘Dilemma’s in het bestuursrecht’. Hoe kunnen evenredigheid en uitvoerbaarheid bij de besluitvorming in balans worden gebracht? Welke documenten moeten worden betrokken bij de besluitvorming van een Wob-verzoek? Hoe kan maatwerk worden toegepast? Wat te doen bij een datalek? Dit is slechts een kleine greep uit de dilemma’s waarmee veel overheden op een dagelijkse basis geconfronteerd worden. Bij deze digitale editie van Inzicht in bestuursrecht gaan we hier dieper op in.

Tijdens de interactieve workshops brengen wij u weer volledig op de hoogte van de relevante bestuursrechtelijke actualiteiten. Ook nemen we u tijdens de workshops mee in de verschillende dilemma’s die op de deelgebieden van het bestuursrecht in de dagelijkse praktijk worden ervaren en kijken zo met u vooruit naar de ontwikkelingen die in het bestuursrecht van belang zijn.

Op onze website Inzicht in Bestuursrecht vindt u het programma en de onderwerpen en de inhoud van de verschillende workshops.