Home Evenementen Expertmeeting Fondsen

Expertmeeting Fondsen

31 oktober 2018

Op donderdag 23 april 2015 organiseert Pels Rijcken een expertmeeting over fondsen. De door Pels Rijcken opgedane ervaringen en verkregen inzichten bij de inmiddels opgerichte overheidsfondsen lenen zich uitstekend voor een onderlinge uitwisseling van juridische kennis. Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Den Haag.

Tijdens een plenair gedeelte krijgt u eerst in vogelvlucht een overzicht van de juridische aspecten die relevant zijn bij het oprichten en beheren van overheidsfondsen. Vervolgens vindt tijdens de workshops een verdieping plaats op een aantal juridische thema's. Bij uw aanmelding kunt u aangeven naar welke thema's uw interesse uitgaat. Aan de hand van de input die wij ontvangen, stellen wij een interessant programma samen. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Programma

13.30 uur Ontvangst

14.00 uur Presentatie Juridische Totaalscan door Sandra van Heukelom-Verhage en Steven van Dijk

14.50 uur Pauze

15.00 uur Workshops (ronde 1)

15.45 uur Pauze

16.00 uur Workshops (ronde 2)

16.45 uur Borrel
 
Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Marije Wiegant. Zijn er thema's die u graag aan bod ziet komen? Bij uw aanmelding kunt u deze doorgeven. Ook kunt u vragen aandragen. Wij kijken ernaar uit om daarover met u van gedachten te wisselen.

Kent u iemand voor wie deze expertmeeting ook relevant is? Attendeer hem of haar dan gerust op deze expertmeeting.
 
Wij verwelkomen u graag op donderdagmiddag 23 april aanstaande!