Home Evenementen Europees recht

Europees recht

12 oktober 2023

In deze cursus bespreken Georges Dictus, Sebastiaan Cnossen en Sanne Jonkheer de invloed van de EU op het Nederlandse rechtssysteem en de belangrijkste terreinen van het Europese recht, waaronder de mededingingsregels en het vrije verkeer van goederen, personen, diensten en kapitaal. Ook besteden zij aandacht aan het efficiënt kunnen vinden en interpreteren van Europese wetgeving en jurisprudentie. De cursus is uitsluitend bedoeld voor cliënten van Pels Rijcken.

Georges Dictus is senior advocaat op de sectie Europees recht bij Pels Rijcken en heeft ruime kennis en ervaring met zowel het Europees recht als het Nederlands bestuursrecht.

Sebastiaan Cnossen is advocaat op de sectie Bestuursrecht en in de praktijkgroep EU en mededinging bij Pels Rijcken. Sebastiaan houdt zich bezig met uiteenlopende aspecten van het Europees recht, in het bijzonder staatssteun – en mededingingsrecht.

Sanne Jonkheer is advocaat op de sectie Europees recht bij Pels Rijcken en is gespecialiseerd in het mededingings –en staatssteunrecht en staat vooral centrale en decentrale overheden bij.

Datum: donderdag 12 oktober

Tijd: 16.00 uur tot 18.10 uur

Docenten: Georges Dictus, Sebastiaan Cnossen en Sanne Jonkheer

PO-punten: 2

Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor deze cursus.