Home Evenementen Cassatie@PelsRijcken

Cassatie@PelsRijcken

31 oktober 2018

Wilt u goed voorbereid zijn op het nieuwe procederen? Kom dan op 1 november 2016 naar Cassatie@PelsRijcken. Op die datum organiseren de cassatieadvocaten van Pels Rijcken een studiemiddag rond het thema Kijk op KEI.

Welke gevolgen heeft het nieuwe procederen voor uw praktijk als advocaat? Deze vraag staat centraal tijdens  Cassatie@PelsRijcken. Wat kan de advocatuur verwachten van de sterkere regierol van rechter? Wat betekenen de nieuwe regels rondom het inleiden van de procedure voor de samenwerking tussen de advocaat en de deurwaarder?

Gastsprekers op deze middag zijn mr. P. (Petra) Dondorp en mr. J.O. (Hans) Zuurmond, beiden rechter bij de Rechtbank Midden-Nederland en mr. J. (John) Wisseborn van Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders; voormalig voorzitter van de Nederlandse Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Zij delen met ons hun 'Kijk op KEI' en de uitdagingen die daaruit voortvloeien.

Programma

13.30 uur: Ontvangst

14.00 uur: Welkomstwoord door Hans van Wijk, sectievoorzitter Cassatie

14.05 uur: Het nieuwe, digitale procederen, Karlijn Teuben en Kasper Jansen

14.35 uur: Workshopronde 1

15.35 uur: Pauze

16.00 uur: Workshopronde 2

17.00 uur: Borrel

Workshops

a) De regie van de rechter, mr. Petra Dondorp en mr. Hans Zuurmond, beiden rechter bij Rechtbank Midden-Nederland
b) De inleiding van de procedure, mr. John Wissebom, gerechtsdeurwaarder Jongejan Wissebom gerechtsdeurwaarders

Wilt u meer informatie over deze studiemiddag? Neemt u dan contact op met Arjanne van Beelen via 070-5153610 of arjanne.vanbeelen@pelsrijcken.nl.